Victor Dragomirescu: Abilitățile esențiale de conducere, aprofundate în EMBA, mi-au permis să navighez prin provocări complexe de business

Victor Dragomirescu: Abilitățile esențiale de conducere, aprofundate în EMBA, mi-au permis să navighez prin provocări complexe de business

Victor Dragomirescu este CEO Romanian Software, lider pe piața de software de resurse umane din România prin platforma colorful.hr. Are peste 20 de ani de expertiză și experiență vastă în IT și antreprenoriat, cu mai multe inițiative de afaceri care au impact asupra comunității.

Cu un background educațional solid în Matematică și Informatică, Victor a decis să urmeze și cursuri de EMBA ca să-și perfecționeze competențele de leadership. Datorită învățării continue, a reușit să atingă succesul într-o industrie IT în continuă schimbare.

A urmat progrogramul EMBA în perioada 2013-2015 și recunoaște din start: ”în calitate de antreprenor, am știut că, pentru a-mi conduce și dezvolta cu succes afacerea, trebuia să-mi îmbunătățesc perspicacitatea în business și abilitățile de conducere”. Astfel, în timp ce experiența antreprenorială i-a oferit o bază solidă în ceea ce privește gestionarea unei afaceri, programul de Executive MBA a însemnat o oportunitate unică de a învăța de la experți din industrie și de a obține expunere la practici de business adaptate contextului și provocărilor actuale.

Ce impact a avut EMBA în dezvoltarea sa profesională, cum i-a influențat propria afacere, dar și care au fost oportunitățile și perspectivele ce i s-au deschis în urma absolvirii, sunt doar câteva dintre subiectele pe care le-am așezat pe masă în discuția cu Victor Dragomirescu.

Articolul complet este publicat de revistacariere.ro

Credit foto revistacariere.ro

Colorful.hr (Romanian Software) este membru Smart Alliance Technology Cluster.


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *