Smart Alliance participă la Campionatul Național de Fotbal  Corporatist, ediția a X-a

Smart Alliance participă la Campionatul Național de Fotbal Corporatist, ediția a X-a

Campionatul Național de Fotbal Corporatist este cel mai mare eveniment de fotbal amator, dedicat strict angajaților marilor companii, un teambuilding sportiv pentru jucători și susținători. Participarea la acest eveniment de anvergură națională este o oportunitate de a lega noi relații de afaceri și de a interacționa cu parteneri actuali sau viitori, de asemenea oferă participanților șansa de a juca împotriva altor echipe apropiate ca valoare, organizat în spirit competitiv.

În data de 25 martie 2016 a avut loc tragerea la sorți ulterior căreia au fost stabilite echipele pentru cea de a X-a ediție a Campionatului Național de Fotbal Corporatist. AICI puteți vedea repartizarea în grupe, echipa Smart Alliance fiind în grupa E. Campionatul se va desfășura în perioada 29 martie -5 iunie 2016, oferind posibilitatea fotbaliștilor amatori din companiile din România de a concura într-un cadru organizat și prietenesc.

Echipa Smart Alliance va avea primul meci în data de 31 martie 2016, ora 21:00, la Clubul Sportiv Dinamo București, avânt drept oponenți echipa Praktiker. Vor urma alte două etape preliminare, în 4 aprilie 2016 și respectiv 11 aprilie 2016.

Smart Alliance încurajează practicarea sporturilor și modului sănătos de viață. Prin umare, participarea la acest eveniment a fost prioritar pentru membrii noștri. Aducem mulțumiri organizatorilor Campionatului Național de Fotbal Corporatist, ce au reușit de-a lungul a mai multor ani să ofere posibilitatea fotbaliștilor amatori să practice acest sport într-un mediu competitiv. Federația Română de Sport Corporatist, începând cu anul 2011, promovează o viață activă și sănătoasă în companiile din România (203 companii participante), un spirit de echipă și team building (aproximativ 7273 de participanți, 1029 medaliați, 3 campionate regionale), socializarea într-un mediu competitiv, spiritul de fair-play (arbitraj profesionist), practicarea sportului amator (afiliați forurilor internaționale de profil: FIFCO – International Federation of Corporate Football, UEFCO – Union of European Associations of Corporate Football).

Acest eveniment reprezintă un cadru favorabil pentru consolidarea echipei și dezvoltarea spiritului de echipă, de asemenea, oferă posibilitatea participanților să socializeze și să realizeze noi relații de afaceri într-un mediu relaxant.

Mihaela CANȚÎR | Cluster Account Manager

M: +40 748 505 008 | www.smartalliance.ro 


Smart Alliance News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *