Smart Alliance Innovation Technology Cluster anunță schimbări la nivelul conducerii

Smart Alliance Innovation Technology Cluster anunță schimbări la nivelul conducerii

Clusterul Smart Alliance, creator și implementator de soluții inovative de afaceri end-to-end pentru sectoarele cheie ale economiei românești, precum și pentru domenii de vârf ale economiei mondiale, anunță schimbări în echipa de conducere a organizației.
Din ianuarie 2021, Ileana Vlad preia funcția de CEO al Smart Alliance, urmând să implementeze cele mai recente proiecte ale cluster-ului și având ca misiune continuarea cu succes a inițiativelor ce au avut deja rezultate foarte bune, mai ales în industria IT, din care fac parte cei mai mulți membri activi.
Ileana Vlad are o vasta experiență în consultanță în domeniul strategic și operațional, a ocupat diferite poziții de vârf în cadrul mai multor companii multinaționale și ONG-uri. A lucrat în FMCG, producție automotive, ONG și consultanță în management.
“ Sunt onorată de decizia membrilor Smart Alliance de a-mi încredința dezvoltarea organizației atât pe piața locală cât și la nivel european. Focusul meu va fi de pune la punct noua strategie adaptată contextului în care ne aflăm, mai ales că anul 2021 vine cu multe oportunități de creștere și finanțare pentru industria IT. Inovația a fost și va rămâne principala noastră preocupare și voi face toate demersurile necesare pentru a obține rezultatele așteptate de membri Smart Alliance, care au depus de-a lungul anilor eforturi constante pentru a fi în prima linie a proiectelor care contează și fac diferența în societate.“ a declarat Ileana Vlad, CEO Smart Alliance.

De asemenea, Florian Simionescu – CEO Integrisoft Solutions, este noul Președinte al Smart Alliance – Innovation Technology Cluster. Un om vizionar, care a reușit în 20 de ani să dezvolte temeinic ceea ce numim “sistem integrat” în materie de transformare digitală.
„Cum și cluster-ul pe care îl coordonez este de fapt un integrator de companii valoroase, îmi doresc să “plantez” noi rădăcini în fundamentul solid pe care aceasta organizație l-a crescut de-a lungul anilor. “ a spus Florian Simionescu – Președinte Smart Alliance.


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *