Smart Alliance a semnat un parteneriat cu Wallachia eHub

Smart Alliance a semnat un parteneriat cu Wallachia eHub

28 martie 2021, București

Smart Alliance, Innovation Technology Cluster, cel mai mare cluster format doar din companii românești, a semnat un parteneriat cu Wallachia e-Hub, Centru de Inovare Digitală dezvoltat din necesitatea transformării digitale a regiunii Sud-Muntenia.

Obiectivul acestui parteneriat este de a consolida și dezvolta un mediu inovativ și competitiv în regiunea de Sud-Muntenia, de a susține dezvoltarea la nivel regional și de a construi o structură de inovare digitală regională prin proiecte aliniate obiectivelor Comisiei Europene și ale Uniunii Europene în domeniul digitalizării.

”Ne bucurăm să avem alături un partener precum Wallachia e-Hub. Avem încredere că împreună vom putea identifica soluții care să răspundă nevoilor de inovare și digitalizare în regiunile București-Ilfov și Sud-Muntenia, susținând astfel accelerarea ritmului digitalizării companiilor din regiune în vederea creșterii competitivității la nivel regional și global”, a declarat Ileana Vlad, Director Executiv Smart Alliance Cluster.

Colaborarea Smart Alliance- Wallachia e-Hub vizează un schimb activ de informații și cunoștințe, instrumente și resurse, dar si dezvoltarea de proiecte comune și accesarea de resurse pentru zona de digitalizare, în vederea îmbunătățiri continue a serviciilor oferite clienților acestora.

„Acordul semnat cu Smart Alliance reiterează dedicarea Centrului Wallachia e-Hub față de misiunea de a identifica soluții menite să accelereze procesul de transformare digitală la nivel de regiune. Mediul asociativ s-a dovedit un partener de nădejde în toată această perioadă și avem încredere că prin acest acord vom putea să dezvoltăm ecosisteme digitale solide care să susțină dezvoltarea regională.” a declarat conf. univ. dr. Costin Lianu, președinte Wallachia eHub, director general al USH Pro Business, membru fondator al hub-ului

Despre SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster

Fondat în 2015, SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster este un creator și implementator de soluții inovatoare end-to-end de afaceri pentru sectoarele-cheie ale economiei romanești si mondiale. Alcătuit din 22 de companii de IT&C, soluțiile produse de companiile membre se vând și se implementează în peste 30 de țări din întreaga lume, cu resurse tehnice specializate ce totalizează peste 700 de angajați și o cifră de afaceri cumulată de peste 40 de milioane de euro. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul www.smartalliance.ro sau la adresa contact@smartalliance.ro

Despre Wallachia eHub

Wallachia eHub este un consorţiu deschis format în prezent din clustere, universităţi, asociaţii profesionale, camere de comerţ, centre de transfer tehnologic şi IMM. S-a dezvoltat pe fundamentul consorțiului de clustere regionale Wallachia Hub și al unor clustere și ecosisteme inovative regionale din regiunea Sud-Muntenia create în ultimii 5 ani. Astfel, consorțiul Wallachia cuprinde clusterele Danube Engineering Hub, Bio Concept Valea Prahovei, Danube Furniture Cluster, CERMAND, precum și centrul antreprenorial USH Pro Business.


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *