SETRIO a înregistrat o cifră de afaceri de 4,5 milioane de euro în anul 2022, în creștere cu 20%

SETRIO a înregistrat o cifră de afaceri de 4,5 milioane de euro în anul 2022, în creștere cu 20%

Compania SETRIO a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 20% în anul 2022, până la 4,5 milioane de euro, în contextul unei mișcări generale de adopție accelerată a digitalizării în piața locală, pornită încă din 2021.

Astfel, eficientizarea a fost una dintre lecțiile pandemiei și tot mai mulți antreprenori români o văd ca soluție prin implementarea sistemelor inteligente de analiză date și automatizare a fluxurilor de afaceri.

Adopția de tehnologie a fost una dintre tendințele principale din business ale anului trecut, iar SETRIO s-a concentrat pe creșterea competențelor manageriale prin instrumente de interpretare a datelor și Business Intelligence (BI) care să ajute managerii în deciziile strategice.

SETRIO estimează o creștere similară a cifrei de afaceri și în 2023 datorită faptului că tendința de adopție tehnologică inițiată în pandemie nu s-a terminat, ba mai mult, va fi stimulată de infuzia de capital din fondurile PNRR care au digitalizarea ca obiectiv principal.

Unul dintre factorii care au influențat creșterea cifrei de afaceri în 2023 a fost investiția în soluții pentru fluxurile operaționale logistice ale clienților.

Logistica este o artă a eficienței și dacă o dezvolți în domeniul farma pe principii sănătoase, atunci poți extinde principiile și în alte industrii. Astfel, am deschis discuții cu mai multe companii mari din industrii adiacente care preferă să lucreze cu un dezvoltator software din România pentru module operaționale adaptate fluxului de lucru local”, a declarat Marius Ciupercă, CEO și fondator SETRIO.

Articol publicat de forbes.ro


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *