S-a lansat SMART ALLIANCE – “Innovation Technology Cluster” un concept inovator in piata de IT” din Romania

S-a lansat SMART ALLIANCE – “Innovation Technology Cluster” un concept inovator in piata de IT” din Romania

In data de 23 Septembrie, sub sloganul “WHAT IS NEXT”, debuteaza in varianta on-line CLUSTERUL SMART ALLIANCE, o asociere ambitioasa intre mai multe companii mici si mijlocii din domeniul IT&C, cu un concept inovator si obiective indraznete.
SMART ALLIANCE – “Innovation Technology Cluster” reprezinta un cumul de experiente multiple, consolidate pe mai multe paliere de lucru, acoperind solutii complexe care pornesc de la optimizare si management procese de afaceri, servicii pentru infrastructuri IT, servicii integrate si complete hardware, software si marketing digital, automatizari industrial, consultanta si training IT.

Initiat de cele douazeci de companii membre – firme specializate in diverse domenii de nisa din piata IT&C – multe cu mai mult de zece ani experienta pe piata, cu un total de peste 600 de angajati si colaboratori si peste 2.000 de proiecte livrate la nivel national si international, Cluster-ul SMART ALLIANCE isi propune sa regandeasca si sa creeze un mediu de afaceri bazat pe etica si transparenta in piata de IT din Romania. Cluster-ul SMART ALLIANCE are in alcatuire urmatoarele companii membri fondatori: Arworks, Ascendia Design, Digi-Soft, Esolutions, Essensys Software Solutions, Entex Logic (NTX), Geomant, Global Systems Communications (GSC), HyperCubic, InChange Solutions, Infrasoft, Integrisoft Solutions, ITLand, mWare, New Business Dimensions, Smart ID, SafeTech, Spearhead Systems, Tremend Software Consulting si Omega Trust. Acestora se adauga si alti membri asociati, membri Hub Tehnologic, Universitati si alte tipuri de organizatii catalizatoare.

Clusterul SMART ALLIANCE este o platforma multidimensionala de consultanta, design, implementare, mentenanta si suport pentru utilizatori cu operare „in cloud” sau „on premises”.

Cele 20 de companii componente Smart Alliance deruleaza in prezent, proiecte in mai bine de 20 de locatii din intreaga lume, direct sau in regim de outsourcing, intre care: Australia, Austria, Belgia, Canada, Egipt, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, India, Iran, Irlanda, Italia, Libia, Luxemburg, Maroc, Moldova, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, SUA, Suedia, Turcia, UAE, UK si Ungaria.
Misiunea SMART ALLIANCE este de a crea valoare in mod direct pentru toate partile interesate, iar acest lucru se regaseste in strategia pe termen mediu si lung a SMART ALLIANCE, care a inclus inca din etapa de proiectare un set de obiective de a caror indeplinire vor beneficia atat mediul de afaceri si domeniul profesional cat si viitorii profesionisti ai domeniului, mediul academic si institutiile de invatamant partenere.

Maerial publicat de https://www.livepr.ro/


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *