[:en]WeLoveDigital Forum, 28 martie 2016[:]

[:en]WeLoveDigital Forum, 28 martie 2016[:]

[:en]In 28-29 Martie 2016 laWeLoveDigital.forum afli in premiera cele mai hot tendințe care vor guverna industria digitală in 2016.

Schimbările în domeniul digital se petrec cu rapiditate iar în ultimii ani asistam la o adevărată revoluție prin inovație. Mobilul a înlocuit deja desktop-ul, social media a depășit search-ul în timp ce aplicațiile tip instant message sunt mai accesate decât e-mailul. Pe de altă parte, evoluția continuă a tehnologiilor digitale creează noi așteptări din partea utilizatorilor. Așadar, ce urmează în domeniul digital?

In 28-29 martie, sub umbrela profit.ro, va avea loc prima ediție WeLoveDigital.forum un eveniment în care vizionari, start-up-uri, companii inovatoare în domeniul tehnologic,advertiseri, mass-media se întâlnesc pentru a explora cele mai hot tendințe care vor guverna industria digitală în următorii ani.

De la Video content și Tehnologii innovative la Antreprenoriat și Finanțare , de la eCommerce si ePayment la Storytelling pentru nativii digitali și Strategie Digitală sau de la Securitatea business-urilor online și UX la content pentru mame și generația Z, WeLoveDigital.forum va asigura accesul la cele mai noi tendințe și inovații în domeniul digital acoperind subiecte fierbinți pentru orice business online interesat să ajungă la clienții săi mai repede și mai targetat.

Participanții WeLoveDigital.forum vor avea ocazia de a învăța mai multe despre creșterea unui business online de la o serie de specialiști de top din România și UK. Tudor Manea,Director General eMag,Florin Pravai, Agency head, Google; Robert Berza, Country Manager, Zoot; Andrei Pitiș, Fondator Vector Watch; Raluca Radu, Country Manager, Answer.ro; Ioana Anescu, Director Executiv IAB; Alex Negrea , General Manager, Social Smarts, Cosmin Năstasa, Managing Director, edge; Marius Ghenea, Director Investiții 3TS sunt doar câțiva dintre speakerii care vor împărtăși audienței sfaturi practice și soluții aplicabile care vor permite fiecărui participant să înțeleagă ce acțiuni trebuie întreprinse AZI pentru a crește business-ul de MÂINE.

Cu peste 20 ani de experiență în domeniul digital și mii de ore de consultanță și training pentru clienți ca IAB UK &Ireland, Telegraph Media Group, Guardian Media Group, Conde Nast, Hearst, Time Inc, Publicitas, British Airways, Mindshare, Ryanair, Steve Thompson, vine în România pentru a susține un workshop de programmatic trading. În cadrul acestui workshop, Steve va oferi audienței insights utile care pot reașeza eficient raporturile dintre branduri și consumatori pe internet, pot crește veniturile pentru site-urile «vii» și active, pentru publisheri, pentru bloggeri și proprietari de conținut relevant, contribuind la o eficiență sporită a investiției brandurilor în comunicare.

WeLoveDigital.forum vine cu un concept complex, cele două zile de eveniment îmbinând paneluri, sesiuni de dezbateri cu workshop-uri și o expoziție destinată celor interesați să își promoveze business-ul și să atragă noi parteneri de afaceri.

Și nu în ultimul rând, participanții nu își vor irosi timpul inutil. Fiecare invitat va avea posibilitatea de a selecta panelurile si sesiunile de dezbateri sau workshop-urile ( Programatic for advertisers, Engaging Digital Natives, Video content for YouTube by Google ) în funcție de timpul pe care îl are la dispoziție și de subiectele care îl interesează cel mai mult.

Citește mai multe: WeLoveDigital Forum [:]

Smart Alliance News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *