[:en]Infrasoft, membru Smart Alliance, premiat la Gala ANIS[:]

[:en]Infrasoft, membru Smart Alliance, premiat la Gala ANIS[:]

[:en]

În data de 28 Ianuarie 2016, la Athenee Palace Hilton Bucureşti, a avut loc Gala ANIS ediţia a 2-a. În urma deliberării juriului, Infrasoft s-a clasificat pe locul II la categoria “Software Product of the Year” pentru produsul Documenta DMS. Suntem mândri că Infrasoft, membru Smart Alliance, a fost nominalizat în Gala ANIS alături de companii selecte ca Adobe și Life is hard.

Documenta a fost creată de la început ca o alternativă Made in Romania la produse similare ale corporaţiilor internaționale de anvergură. Atât jucătorii importanţi din piaţa de Scan&Printing, cât şi integratorii de top din Romania, au inclus şi includ în continuare în portofoliul lor Documenta pentru Managementul documentelor şi Registratura electronică (www.documenta-dms.com).

Produsul Documenta DMS este o soluţie inovativă de colaborare, management al documentelor, chat, email, registratură electronică, management operaţional şi financiar al resurselor umane stil KANBAN şi AGILE, inclusiv raportare către şefi de echipe, manageri, manageri de proiect şi manageri de departamente.

Citeste mai mult: Infrasoft, membru Smart Alliance, premiat la Gala ANIS[:]

Smart Alliance News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *