Retrospectiva anului 2022: Realizări, provocări și idei aduse la viață de echipa de Digital Marketing a Zitec

Retrospectiva anului 2022: Realizări, provocări și idei aduse la viață de echipa de Digital Marketing a Zitec

Anul 2022 a fost unul plin de realizări și provocări pentru echipa de Digital Marketing a Zitec. Ne-am propus să atingem obiective îndrăznețe și am muncit împreună pentru a le realiza, iar acum ne bucurăm să vedem că rezultatele vorbesc de la sine. Ni s-au alăturat oameni creativi, am creat trei departamente și ne-am adaptat celor mai noi trenduri din domeniu. Acum, privind înapoi la tot ceea ce am realizat în 2022, putem spune că am oferit servicii și rezultate ce au depășit așteptările clienților noștri. Iată o scurtă retrospectivă a celor mai importante momente de anul trecut pentru echipa noastră.

O echipă mai mare în drumul spre succes

În 2022 am continuat să creștem echipa. Am adus alături de noi oameni care împărtășesc valori similare cu ale noastre, dar care au și skilluri ce ne-au ajutat să livrăm servicii 360° de Digital Marketing. Am început anul cu 20 de colegi, iar acum avem alături de noi încă cinci oameni care aduc valoare adăugată liniei de business Digital Marketing. Cu fiecare coleg care se alătură echipei, avem parte de noi perspective ce ne mențin în fruntea unei industrii în continuă dezvoltare.

Așteptăm cu nerăbdare să ne creștem echipa dinamic și divers, pentru a lucra împreună la îndeplinirea obiectivelor de business.

Articol publicat de iqads.ro

Zitec este membru Smart Alliance Technology Cluster.


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *