Reporting Center a lansat în premieră la Smart Alliance Innovation Summit aplicația Elite Command Center

Reporting Center a lansat în premieră la Smart Alliance Innovation Summit aplicația Elite Command Center

Reporting Center, una dintre cele mai agile companii software de pe piața de banking din România, a lansat în cadrul Smart Alliance Innovation Summit prima aplicație de Business Intelligence care se adresează exclusiv reprezentanților din mediul executiv.

Elite Command Center este aplicația necesară oricărui manager ce își dorește să ia decizii complexe într-un timp foarte scurt. Această aplicație software este creată având la bază două componente extrem de importante: cele mai noi tehnologii software disponibile internațional și este concepută pe modelul de business al clientului. Elite Command Center, cu variante atât de mobile, cât și de desktop, reprezintă o inovație pe piața din România deoarece ajută managerii să aibă o imagine de ansamblu a întregii companii, cu date în timp real, accesibile oricând și de oriunde.

„Elite Command Center este ceea ce un manager ar numi <<o investiție strategică>>. În contextul în care în anii următori ne dorim să beneficiem de Artificial Intelligence și să putem aplica algoritmi de Predictive Analytics pentru informații necesare la Top Level Management trebuie să identificăm și să stocăm de pe acum datele relevante pentru aceștia.” a declarat Elena UNCIULEANU, Executive Manager Reporting Center. „Calitatea rezultatelor depinde de un volum foarte mare de date variate, detaliate și nișate pe industria la care se adresează. Ne propunem să antrenăm algoritmii de Machine Learning inclusiv pe așa-numitele date inteligente – colectate de la utilizatori de pe diferite dispozitive conectate, telefoane, senzori, loguri și chiar acțiuni rezultate în aplicația noastră.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Întoarsă de la un bootcamp de afaceri din SUA, Elena UNCIULEANU a decis să urmeze modelul primit în cadrul unui incubator specializat pe zona de FinTech pentru construirea unei soluții care face diferența în piață. Cu o experiență de 10 ani în construirea de aplicații de Business Intelligence pentru mediul bancar, în acest an atenția a fost îndreptată asupra nevoile specifice ale managerilor, pentru a putea înțelege, concret, care sunt preocupările lor. În urma acestei cercetări a reieșit faptul că ceea ce îi lipsește unui manager este o aplicație proprie, dezvoltată special pentru nevoile sale, un centru de comandă fix sau mobil, care să fluidizeze agenda și să reziste oricărui flux de informații, astfel încât deciziile să poată fi luate în timp util.

 

 

 

 

 

 

Astfel, a apărut Ellite Command Center, ce își propune să revoluționeze modul în care un manager ia deciziile în fiecare zi. Prin crearea unor rapoarte optime pentru fiecare nevoie în parte, companiile pot să evolueze în cea mai bună direcție din piață, într-un timp mult mai scurt, astfel încât să devină mai agilă. Elite Command Center este creată astfel încât să îndeplinească orice obiectiv de business, pornind de la tendințele din piață, modul în care un produs influențează sau va influența profitul companiei, sau asumarea unor riscuri în mod calculat prin indicatori ai organizației și pieței.

Pentru a testa aplicația și a beneficia de un demo gratuit, puteți accesa site-ul www.reportingcenter.ro.

Despre Reporting Center

Înființată în 2015, Reporting Center este expresia naturală a inovației în materie de Business Intelligence din România. Implementând soluții software de înaltă complexitate pentru mai bine de opt bănci din România și Moldova, Reporting Center este singura companie din România care este formată în exclusivitate doar din „purple experts” – dezvoltatori de software cu experiență dobândită de analiză de business. Strategia Reporting Center pentru următorii ani este să își sprijine clienții în procesul unei tranziții stabile de la soluții Business Intelligence către zona de Predictive Analytics, trecând din analiza descriptivă, prin diagnoză, la cea predictivă cu prescripție. Reporting Center este determinată să devină un jucător global și se pozitionează ca un partener de încredere pentru companiile românești care vor să se extindă internațional.


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *