PUBLICIS SAPIENT LANSEAZĂ „BRIDGE TO NEXT”, PROGRAMUL HOLISTIC CE OFERĂ SPRIJIN PENTRU REFACEREA VIEȚII PROFESIONALE ȘI PERSONALE, DEDICAT SPECIALIȘTILOR DIN TEHNOLOGIE, INGINIERIE ȘI CONSULTANȚĂ, AFECTAȚI DE RĂZBOIUL DIN UCRAINA

PUBLICIS SAPIENT LANSEAZĂ „BRIDGE TO NEXT”, PROGRAMUL HOLISTIC CE OFERĂ SPRIJIN PENTRU REFACEREA VIEȚII PROFESIONALE ȘI PERSONALE, DEDICAT SPECIALIȘTILOR DIN TEHNOLOGIE, INGINIERIE ȘI CONSULTANȚĂ, AFECTAȚI DE RĂZBOIUL DIN UCRAINA

„Bridge To Next” oferă atât sprijin profesional – locuri de muncă cu normă întreagă și part-time, asistență pentru obținerea vizei și servicii de relocare – cât și sprijin personal și emoțional prin punerea la dispoziție a unui pachet de servicii de sănătate mentală și de îngrijire a copiilor, cursuri de limbi străine și programe de implicare în comunitate.

Londra, Marea Britanie, 1 iunie 2022 – Publicis Sapient, companie ce oferă servicii de transformare digitală de business, a lansat pe 1 iunie Bridge To Next, un program holistic ce oferă sprijin pentru refacerea vieții profesionale și personale, deschis oricărei persoane cu abilități din sfera SPEED – strategie, produs, experiență, inginerie sau date și inteligență artificială – care trăiește într-o țară direct afectată de războiul din Ucraina. Publicis Sapient a dezvoltat programul în parteneriat cu Publicis Groupe. Detaliile sunt după cum urmează:

  • Bridge To Next oferă asistență profesională, inclusiv locuri de muncă cu normă întreagă și cu jumătate de normă, pentru specialiștii care lucrează din țările lor de origine, precum și servicii de asistență pentru obținerea vizei și relocare pentru cei care aleg să emigreze. Pentru ucrainenii care nu pot părăsi Ucraina, Publicis Sapient oferă oportunitatea de lucru la distanță.
  • Programul oferă, de asemenea, sprijin pentru recuperarea pe plan personal și emoțional atât pentru specialiști, cât și pentru familiile acestora, prin intermediul serviciilor de consiliere pentru gestionarea stresului, anxietății și sindromului post-traumatic, dezvoltate și personalizate de Thrive, o companie specializată în tehnologia schimbării comportamentale, prin servicii de ingrijire a copiilor, lecții de limbi străine prin eTutor și alte platforme similare în limbi precum ucraineană, poloneză, engleză, arabă și nu numai.
  • Publicis Sapient oferă angajaților part-time și colaboratorilor săi acces la spații de coworking în orice țară în care compania sau Publicis Groupe au birouri.

Arthur Sadoun, Global CEO și Președinte al Publicis Groupe a declarat: „Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă să se dezlanțuie, suntem mai angajați ca niciodată pe abordarea noastră centrată pe oameni și pe a avea grijă de cei 350 de oameni parte din compania Publicis și de familiile acestora. Proiectul Bridge To Next inițiat de Publicis Sapient extinde acest ajutor mai departe, prin oferirea un program complet și de top, ce susține refacerea vieții personale și profesionale dincolo de granițele companiei Publicis, pentru a ajuta specialiștii din domeniile de tehnologie și consultanță afectați de război să-și reconstruiască viitorul având parte de sprijin, optimism și sentiment de comunitate.”

„Am urmărit cu groază suferința umană produsă ca urmare a războiului din Ucraina. În același timp, am văzut cum aceste vremuri dificile au scos la lumină ce este mai bun din umanitatea noastră și cum trebuie să rămânem uniți într-o comunitate globală”, a declarat Nigel Vaz, CEO Publicis Sapient. „Prin Bridge To Next, obiectivul nostru nu este doar să oferim locuri de muncă și vize specialiștilor din zona de tehnologie, inginerie sau de consultanță ale căror vieți au fost perturbate de războiul din Ucraina. Ne folosim puterea și infrastructura de recrutare pentru a oferi și alte servicii care sunt la fel de importante: un spațiu în care se poate locui în siguranță și o rețea de sprijin – de la terapie pentru reducerea stresului și servicii de îngrijire a copiilor, până la lecții de limbi străine și programe de implicare în comunitate. Implicarea prin oferirea de ajutor semnificativ și cu impact puternic este de o importanță critică în această perioadă încărcată de perturbări și incertitudine.”

ALINA KAPSHYK: DIN UCRAINA DEVASTATĂ DE RĂZBOI ÎN SIGURANȚĂ ÎN POLONIA

Alina Kapshyk, de origine ucraineană, locuia la Kiev când a izbucnit războiul în Ucraina. A stat ascunsă într-un adăpost anti-bombă,  și și-a pierdut slujba deoarece nu putea lucra. Și-a riscat viața părăsind adăpostul, pentru a căuta un loc unde să aibă acces la Internet pentru a participa la interviuri de angajare. Pe 20 martie, la câteva zile de la interviul cu Publicis Sapient, ea a obținut un loc de muncă ca Business Analyst în proiecte bazate pe tehnologia cloud, în Polonia. Două zile mai târziu, a părăsit Kievul cu mașina, călătorind prin zone periculoase. 23 de ore mai târziu, a ajuns la Varșovia. Acolo, Greg Shuler, directorul biroului Publicis Sapient din Polonia, a întâmpinat-o ​​și a invitat-o ​​să locuiască împreună cu familia sa. Apoi i s-au pus la dispoziție servicii de relocare. Kapshyk spune că a fost atrasă de cultura, politicile și experiența din companie. Ea a adăugat: „Astăzi pot dormi noaptea și pot merge să lucrez într-un spațiu de coworking, deoarece am nevoie de timp pentru reabilitare și studiu.” În ciuda greutăților cu care s-au confruntat Kapshyk și familia ei, ea spune: „Nu suntem victime, trăim, supraviețuim”.

DEZVOLTAREA PARTENERIATELOR CU THRIVE ȘI ETUTOR PENTRU BRIDGE TO NEXT

Pentru proiectul Bridge To Next, Publicis Sapient a colaborat cu compania Thrive, specializată în tehnologia schimbării comportamentale, pentru a oferi resurse pentru creșterea calității vieții, inclusiv Microsteps, un sistem dezvoltat pe baza științifică concentrat pe pașii necesari depășirii momentelor de stres, pe modalitățile practice de reîncărcare mentală și fizică și pe sfaturi pentru întărirea conexiunilor cu ceilalți.

Publicis Sapient a colaborat, totodată, cu eTutor, o platformă pentru învățarea de limbi străine cu predarea în limbi precum ucraineană, poloneză, engleză, arabă și nu numai.

Un proces de recrutare rapid este totodată în plină desfășurare. Pentru cei care locuiesc într-o țară afectată de războiul din Ucraina și sunt interesați să exploreze oportunități de carieră în domenii precum tehnologie, inginerie și consultanță, în cadrul Publicis Sapient, companie pune la dispoziție portalul de mai jos:

https://careers.publicissapient.com/job-details/743999817477054-ukrainians-seeking-employment-it-specialists-warsaw

 SPRIJIN PENTRU UCRAINIENI

Publicis Sapient a sprijinit campania de strângere de fonduri a Publicis Groupe pentru ucraineni. Angajații pot face donații prin intermediul unei pagini dedicate „Comunității Ucrainei”, din platforma internă a Publicis Groupe, Marcel. Donațiile sunt apoi egalate de Publicis Groupe.

  • La începutul războiului, Publicis Groupe s-a angajat să acopere salariile angajaților săi ucraineni până la sfârșitul anului 2022, ajutându-i totodată să facă trecerea către alte locuri de muncă sau piețe.
  • Prin platforma Marcel, angajații pot trimite mesaje de susținere către colegii ucraineni prin Zidul Virtual al Solidarității, pot utiliza programul Home Swap Home pentru a primi un coleg care fuge din calea războiului; se pot înscrie pentru a deveni voluntari în cadrul acțiunilor organizate pentru relocare sau pentru a se implica în misiuni umanitare și medicale și pentru a accesa imaginea de fundal „Ora Solidarității”.
  • Tot prin platforma Marcel, ucrainenii aflați în zonele de conflict își pot publica poveștile, împărtăși videoclipuri și pot avea acces la servicii specializate de asistență pentru terapie mentală și alte inițiative dedicate sănătății mentale.

Publicis Groupe desfășoară, de asemenea, inițiative în diferite zone geografice, cum ar fi în Marea Britanie, unde este organizată acțiunea Bandages for Ukraine. Începând cu 24 mai, pe baza donațiilor primite de la angajații săi, aproximativ 8.000 de bandaje au fost distribuite pentru a ajuta la tratarea persoanelor rănite la Kiev.

Despre Publicis Groupe – The Power of One

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] este lider global în comunicare. Grupul este poziționat la fiecare pas al lanțului valoric, de la consultanță până la execuție, combinând transformarea de marketing și transformarea digitală de business. Publicis Groupe este un partener privilegiat în transformarea clienților săi cu scopul de a îmbunătăți personalizarea serviciilor la scară. Grupul se bazează pe zece expertize concentrate în patru activități principale: Comunicare, Media, Date și Tehnologie. Printr-o organizație unificată și fluidă, clienții săi beneficiază de acces facil la o gamă diversă de experți și capabilități pe fiecare piață. Prezent în peste 100 de țări, Publicis Groupe angajează în jur 83.000 de profesioniști.

www.publicisgroupe.com | Twitter: @PublicisGroupe | Facebook | LinkedIn | YouTube | Viva la Difference!

 About Publicis Sapient

Publicis Sapient este o companie care oferă servicii de transformare digitală de business. Colaborăm cu organizații globale pentru a le ajuta să creeze și să susțină avantaje competitive într-o lume în continuă digitalizare. Operăm prin capacitățile noastre de expertiză SPEED: strategie și consultanță, produs, experiență, inginerie și date, care, combinate cu cultura noastră, bazată pe curiozitate și cunoașterea profundă a industriei, ne permite să aducem un impact semnificativ pentru afacerile clienților noștri, prin reimaginarea unor produse și experiențe pe care clienții lor le prețuiesc cu adevărat. Abordarea noastră agilă, bazată pe date, pregătește business-ul clienților noștri pentru schimbare, făcând din digital nucleul modului în care gândesc și acționează. Publicis Sapient este centrul de transformare a afacerilor digitale al Publicis Groupe, cu 20.000 de oameni și peste 50 de birouri în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați publicissapient.com/

Contact:

Delphine Stricker
Global Communications Director, Publicis Groupe

delphine.stricker@publicisgroupe.com

Lizzie Dewhurst
Head of Communications & PR, Publicis Groupe EMEA
lizzie.dewhurst@publicis.com

Mia Carbonell
Global Head of External Communications, Publicis Sapient

mia.carbonell@publicissapient.com


ileana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *