Publicis Groupe anunță achiziția Tremend pentru a extinde livrarea în Europa a capacităților de transformare digitală ale Publicis Sapient

Publicis Groupe anunță achiziția Tremend pentru a extinde livrarea în Europa a capacităților de transformare digitală ale Publicis Sapient

COMUNICAT DE PRESA

 Paris – 5 Ianuarie 2022 – Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] a anunțat astăzi achiziția Tremend, una dintre cele mai dinamice companii independente de consultanță și dezvoltare software din Europa Centrală și de Est. Cu o expertiză avansată în tehnologii emergente, confirmată de peste 60 de milioane de utilizatori ce folosesc soluțiile dezvoltate pentru clienții săi, Tremend va deveni cel mai nou centru global pentru Publicis Sapient.

 

Cu sediul în București, România, Tremend a fost înființată în 2005 de Ioan Cocan și Marius Hanganu și deservește o bază largă și diversificată de clienți din domenii precum sectorul financiar, automotive, telecomunicații, healthcare, tehnologie și educație. Cu peste 16 ani de experiență în consultanță, strategie și implementare pentru proiecte software și management de produs, Tremend are o echipă puternică de peste 650 de experți în inginerie software, cu competențe profesionale avansate și un grad înalt de căutare pe piață.

 

„Suntem impresionați de viziunea echipei Tremend, de nivelul avansat al abilităților și capacităților sale în jurul metodologiei Agile și de expertiza sa profundă pe această piață. Alăturarea Tremend la Publicis Sapient reprezintă o extindere puternică a modelului nostru global de livrare distribuită și ne așteptăm să creștem rapid atât echipa, la 2.500 de experți până în 2025, precum și amprenta noastră geografică în regiune”, a declarat Nigel Vaz, CEO Publicis Sapient. „Suntem, de asemenea, încântați de potrivirea culturală puternică dintre cele două organizații și așteptăm cu nerăbdare să generăm împreună și mai mult impact asupra clienților.”

 

”Obiectivele Tremend au fost întotdeauna să dezvoltăm pentru partenerii noștri cele mai bune produse  cu ajutorul echipei noastre uimitoare, să îi sprijinim în gestionarea provocărilor, să contribuim la accelerarea creșterii lor și să aducem plus valoare brandurilor într-o lume în continuă și rapidă schimbare”, au declarat fondatorii Tremend, Ioan Cocan și Marius Hanganu. „Unirea forțelor cu Publicis Sapient va contribui la propulsarea pe piață a acestui parteneriat, într-o perioadă în care clienții noștri au nevoie de unele dintre cele mai importante și provocatoare inițiative de până acum.”

 

„În contextul unei cereri în continuă creștere pentru servicii de transformare digitală a afacerilor, Publicis Groupe își extinde expertiza în Europa pentru a-și servi mai bine clienții și a-i ajuta să obțină un avantaj competitiv în zona de comerț. Alăturarea companiei Tremend va extinde capacitățile de inginerie agilă ale Publicis Sapient și va diversifica amprenta geografică. După joint venture-ul inovator lansat cu SCB în decembrie, în Asia de Sud-Est, acesta este un nou pas în expansiunea internațională a Publicis Sapient”, a declarat Arthur Sadoun, președinte și CEO al Publicis Groupe.

 

Tranzacția rămâne supusă aprobărilor obișnuite din partea autorității de concurență relevante.

Despre Publicis Groupe – The Power of One

Publicis Groupe [Euronext Paris FR0000130577, CAC 40] este lider global în comunicare. Grupul este poziționat la fiecare pas al lanțului valoric, de la consultanță până la execuție, combinând transformarea de marketing și transformarea digitală de business. Publicis Groupe este un partener privilegiat în transformarea clienților săi cu scopul de a îmbunătăți personalizarea serviciilor la scară. Grupul se bazează pe zece expertize concentrate în patru activități principale: Comunicare, Media, Date și Tehnologie. Printr-o organizație unificată și fluidă, clienții săi beneficiază de acces facil la o gamă diversă de experți și capabilități pe fiecare piață. Prezent în peste 100 de țări, Publicis Groupe angajează în jur 80.000 de profesioniști.

www.publicisgroupe.com | Twitter: @PublicisGroupe | Facebook | LinkedIn | YouTube | Viva la Difference!

Despre Publicis Sapient

Publicis Sapient este o companie care oferă servicii de transformare digitală de business. Colaborăm cu organizații globale pentru a le ajuta să creeze și să susțină avantaje competitive într-o lume în continuă digitalizare. Operăm prin capacitățile noastre de expertiză SPEED: strategie și consultanță, produs, experiență, inginerie și date, care, combinate cu cultura noastră, bazată pe curiozitate și cunoașterea profundă a industriei, ne permite să aducem un impact semnificativ pentru afacerile clienților noștri, prin reimaginarea unor produse și experiențe pe care clienții lor le prețuiesc cu adevărat. Abordarea noastră agilă, bazată pe date, pregătește business-ul clienților noștri pentru schimbare, făcând din digital nucleul modului în care gândesc și acționează. Publicis Sapient este centrul de transformare a afacerilor digitale al Publicis Groupe, cu 20.000 de oameni și peste 50 de birouri în întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați publicissapient.com/

Despre Tremend

Tremend are peste 16 ani de experiență în oferirea de servicii complexe de consultanță și dezvoltare software, implementând peste 700 de proiecte de anvergură pentru companii de top din industrii precum finanțe, bancar, telecomunicații, auto și servicii publice. În ultimii ani, compania a înregistrat o dezvoltare accelerată și durabilă a echipei sale, ajungând în prezent la peste 650 de ingineri software și a fost frecvent prezentată în clasamente prestigioase ce cuprind organizații ce înregistrează o creștere dinamică a afacerilor, precum Deloitte Technology Fast 500 EMEA, Financial Times 1000 sau INC 5000. Pentru mai multe informații, vizitați tremend.com.


ileana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *