Proiectul POCU/860/3/12/142460: Motorul creșterii economice prin dezvoltarea competențelor și performanțelor angajaților

Proiectul POCU/860/3/12/142460: Motorul creșterii economice prin dezvoltarea competențelor și performanțelor angajaților

Într-un context caracterizat de evoluție continuă și concurență intensă, dezvoltarea competențelor profesionale joacă un rol crucial în atingerea prosperității individuale și a succesului întreprinderilor. În acest sens, proiectul “Angajați performanți, întreprinderi competitive!” își propune să consolideze și să îmbunătățească capacitățile profesionale ale angajaților prin dobândirea de competențe digitale avansate.

 

Desfășurat de Asociația Smart Alliance în parteneriat cu Universitatea “Spiru Haret” și Fundația Națională a Tinerilor Manageri, proiectul se concentrează pe dezvoltarea competențelor digitale ale unui număr de 500 de angajați din IMM-urile din regiunile Centru, Sud-Muntenia, Nord-Est, Sud-Est și Sud-Vest Oltenia. Scopul este adaptarea acestor sectoare economice la cerințele din domeniul SNC și SNCDI.

 

Prin intermediul programelor de formare în domeniul digital, participanții vor avea oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile tehnice și de a se adapta noilor provocări din piața muncii. Cursurile specializate vor acoperi o gamă diversă de subiecte, cum ar fi programarea, securitatea informatica, analiza de date și altele, oferindu-le astfel competențele necesare pentru a-și crește performanța și a contribui la succesul întreprinderilor în care activează.

 

Dezvoltarea competențelor digitale avansate este vitală în contextul transformărilor tehnologice și digitale din era actuală. Prin urmare, proiectul “Angajați performanți, întreprinderi competitive!” vine în întâmpinarea nevoilor din domeniul IT, pregătind angajații nu doar în abilități tehnice, ci și în aspecte cheie ale industriei IT, cum ar fi planificarea afacerii, managementul proiectelor și marketingul.

 

Astfel, acest proiect reprezintă un catalizator pentru creșterea economică, prin dezvoltarea competențelor și performanțelor angajaților. Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, competențele digitale avansate devin tot mai necesare pentru a asigura succesul și competitivitatea întreprinderilor.

 

Prin efortul comun al organizațiilor partenere și al participanților implicați, se conturează o perspectivă pozitivă pentru creșterea economică, inovarea și dezvoltarea sustenabilă în domeniul afacerilor. Proiectul “Angajați performanți, întreprinderi competitive!” reprezintă o oportunitate unică pentru a îmbunătăți competențele profesionale și a contribui la construirea unui mediu de afaceri mai performant și competitiv.

Sursa foto shutterstock.com


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *