Ne antrenăm să devenim lideri mai buni! Membrii Smart Alliance – Innovation Technology Cluster s-au întâlnit cu Maria-Iris Hoeppe în cadrul unui seminar de leadership autentic de business

Ne antrenăm să devenim lideri mai buni! Membrii Smart Alliance – Innovation Technology Cluster s-au întâlnit cu Maria-Iris Hoeppe în cadrul unui seminar de leadership autentic de business

În data de 7 martie, membrii Smart Alliance – Innovation Technology Cluster în cadrul întâlnirii lunare a membrilor, au beneficiat de consultanța Mariei-Iris Hoeppe, business coach cu renume, pe o temă foarte actuală de leadership, motivarea și loializarea angajaților.

A fost o sesiune de lucru, extrem de benefică, în care membrii noștri și-au putut valida importanța unor cunoștințe pe care le dețineau deja și le foloseau instinctiv, și să asimileze ușor informații noi, menite să-i ajute concret să crească nivelul motivării și loializării în companiile lor.

Scopul acestui seminar a fost de a reuni la masă membrii Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, de a folosi forța inteligenței colective, și de a clarifica câteva distincții de leadership necesare a fi implementate în activitatea oricărui antreprenor.

Fiind un seminar interactiv, membrii noștri au putut să ofere puncte de vedere, feedback și să dezbată liber, folosind propriile exemple și foarte interesante tips & tricks. S-a putut observa faptul că deși fiecare are propria companie, au valori apropiate, ca: justețea, echilibrul, autenticitatea, onestitatea și, cel mai important, respectul față de angajați și nevoile lor. Și pentru ca sunt oameni pragmatici, orientați spre rezultate, au tras concluzii, au extras esența seminarului și au plecat acasă inclusiv cu o schemă concretă de loializare, implementabilă imediat.

„Experiența mi-a dovedit că învățarea nu se termină niciodată. De aceea, am venit cu propunerea unui seminar de leadership membrilor noștri. Cu toate că fiecare dintre ei este un antreprenor de succes, interesul a fost de a le valida conceptele pe care le aveau deja și de a le oferi noi perspective. Seminarul a fost un real succes mai ales din perspectiva faptului că aveam la masă atât start-upuri, cât și lideri de companii de mai bine de 10 ani, iar în discuțiile libere, cei la început de drum au putut să culeagă informații necesare oricărui business din experiența membrilor cu vechime în antreprenoriat.” a declarat Emanuela MODORAN, CEO Smart Alliance – Innovation Technology Cluster.

În cadrul acestui seminar au fost prezenți reprezentanții a 12 companii din Smart Alliance – Innovation Technology Cluster.


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *