Magazinele online VTEX se sincronizează cu eMAG Marketplace printr-o soluţie Zitec

Magazinele online VTEX se sincronizează cu eMAG Marketplace printr-o soluţie Zitec

Zitec este o companie de pe piaţa de IT şi digital marketing din România specializată în dezvoltarea de soluţii şi servicii de transformare digitală, care tocmai a sincronizat magazinele online VTEX cu eMAG Marketplace.

E vorba despre dezvoltarea unei aplicaţii conector, care permite sincronizarea magazinelor online din platforma enterprise de comerţ digital VTEX cu eMAG Marketplace. Aplicaţia a fost dezvoltată pentru VTEX şi este disponibilă gratuit în ecosistemul platformei de comerţ digital pentru magazinele partenere, care au cont de seller eMAG Marketplace.

Soluţia creată de către cei de la Zitec conectează magazinele dezvoltate pe platforma VTEX cu eMAG Marketplace. Se oferă astfel sincronizare şi actualizare automată între magazin şi marketplace a informaţiilor despre produse, stocuri, tranzacţii, schimbări de preţ şi comenzile. Practic, dacă un retailer îşi adaugă un produs nou în magazinul sau din panoul de administrare VTEX, aplicaţia îl poate lista şi în platformă eMAG, fără a fi necesare actualizări în plus.

 

Articolul complet este publicat de mobilissimo.ro

Credit foto mobilissimo.ro

Zitec este membru Smart Alliance Technology Cluster.Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *