Întâlnire Viceprimar General al Primăriei Capitalei și Smart Alliance

Întâlnire Viceprimar General al Primăriei Capitalei și Smart Alliance

Joi, 18 martie, reprezentanții Smart Alliance s-au întâlnit cu Dl. Stelian Budjuveanu, Viceprimar General al Primăriei Capitalei.

”Prin această întâlnire, ne-am propus să deschidem ușa oportunităților pentru digitalizarea Bucureștiului, să ne arătăm toată susținerea și implicarea în proiectele pe care Primăria Capitalei le are în vedere pentru perioada următoare în această direcție și să generăm împreună modele de bune practici pentru ca Bucureștiul să rămână în topul orașelor Smart,” a declarat Ileana Vlad, Director Executiv Smart Alliance.

Smart Alliance susține dezvoltarea comunităților creativ-inteligente și promovează activ digitalizarea în rândul decidenților, creând canalele necesare pentru prezentarea produselor și serviciilor industriei IT.

Avem încredere că Bucureștiul va ajunge pe harta Europei ca ”centrul sud-estului european din punct de vedere al business-ului, academic, cultural, IT și industrii creative,” așa cum a fost prezentat acesta în planul de campanie.

Suntem, totodată, optimiști că deschiderea arătată de Viceprimarul General al Primăriei Capitalei față de proiectele Clusterului și față de acțiunile pe care acesta le derulează reprezintă un fond bun pentru un parteneriat solid. Avem un exemplu de urmat în colaborarea strânsă dintre administrația locală a orașului Cluj – Napoca și industria IT locală și sperăm că rezultatele acestora vor fi o sursă de inspirație și pentru noi.


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *