Întâlnire reprezentant Comisia Economică a Senatului si Smart Alliance

Întâlnire reprezentant Comisia Economică a Senatului si Smart Alliance

Miercuri 17, martie 2021, reprezentanții Smart Alliance și ai Uniunii Naționale a Patronatului Roman au participat la o întâlnire cu dl Senator Lorant Antal, membru în Comisia Economică, Industrii și Servicii din Senat, președinte în Comisia pentru Energie, Infrastructură Energetică și Resurse Minerale din Senat și membru în Comitetul Economic al UDMR

Obiectivul întâlnirii a fost introducerea Clusterului Smart Alliance și a proiectelor derulate în cadrul acestuia, cu accent pe implicarea și expunerea membrilor săi atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Este un prim pas pe care îl facem în direcția deschiderii unui canal direct de comunicare cu Comisia Economică a Senatului. Suntem încrezători că propunerile Smart Alliance se vor bucura de toată susținerea și că participările noastre la consultările pe probleme legate de IT și digitalizare din cadrul Senatului vor deschide numeroase oportunități pentru România și pentru companiile IT românești.

În cadrul întâlnirii au fost punctate problemele presante ale antreprenorialului din IT și digitalizare, acestea fiind o prioritate pentru Smart Alliance în toate inițiativele pe care le derulează și, în calitate de reprezentant al firmelor de IT din zona București – Ilfov, Clusterul nostru este un partener de consultări pe aceste problematici.

La întâlnire a participat, totodată, Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, domnul Lucian Ioan. Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR) este constituită ca organizație neguvernamentală, nonprofit, fără caracter politic, care cuprinde firme din sectorul privat cu capital integral românesc, mixt sau numai cu capital străin.

Smart Alliance este membru UNPR.


Comments are closed.