Inscrie-te acum la cursurile oferite în cadrul proiectului “Angajați performanți, întreprinderi competitive!” pentru a-ți îmbunătăți competențele digitale și a consolida succesul afacerii tale!

Acest proiect ambițios, dezvoltat în parteneriat de Asociația Smart Alliance, Universitatea “Spiru Haret” și Fundația Națională a Tinerilor Manageri, îți oferă oportunitatea de a dobândi competențe digitale avansate. Programul se desfășoară în perioada 5 septembrie 2022 – 31 decembrie 2023 și primește cofinanțare din Programul Operațional Capital Uman.

Prin participarea la aceste cursuri, vei beneficia de numeroase avantaje:

  • Creșterea competitivității întreprinderii tale: Prin îmbunătățirea competențelor digitale ale angajaților, vei putea eficientiza procesele de lucru și te vei adapta mai bine cerințelor pieței actuale. Utilizarea tehnologiilor informaționale și de comunicații (TIC) va permite întreprinderii tale să inoveze și să se dezvolte rapid, conducând astfel la o creștere a competitivității pe piață.
  • Acces la noi oportunități: Dezvoltarea competențelor digitale te va face mai flexibil și mai bine pregătit să te adaptezi schimbărilor tehnologice. Astfel, vei avea oportunitatea de a accesa poziții mai valoroase și mai bine remunerate în cadrul întreprinderii sau în alte domenii de activitate. Cursurile te vor ajuta să-ți construiești o carieră de succes în era digitală.
  • Dezvoltare personală și profesională: Prin participarea la programele de formare în domeniul digital, vei avea posibilitatea de a-ți dezvolta cunoștințele, abilitățile și competențele într-un mediu în continuă schimbare. Această dezvoltare personală și profesională îți va îmbunătăți performanța la locul de muncă și îți va oferi satisfacție și încredere în propriile tale abilități.
  • Sprijin pentru digitalizare: Programul oferă sprijin direct întreprinderilor beneficiare pentru organizarea de programe de învățare la locul de muncă și analizarea potențialului de digitalizare. Această asistență facilitează tranziția către mediul digital și te pregătește mai bine pentru a face față cerințelor tehnologice actuale.
  • Incluziune și diversitate: Programul se adresează tuturor categoriilor de angajați, indiferent de vârstă sau gen, promovând astfel incluziunea și diversitatea în mediul de lucru. Prin participarea la aceste cursuri de formare și obținerea certificărilor în competențe digitale, vei avea șansa egală de a te dezvolta și a contribui la succesul întreprinderii tale.

Nu rata oportunitatea de a te înregistra la cursurile din cadrul programului “Angajați performanți, întreprinderi competitive!” și de a-ți consolida competențele digitale. Aceasta este o mișcare importantă în direcția dezvoltării economice și profesionale a întreprinderilor mici și mijlocii din România.

Prin îmbunătățirea competențelor tale digitale, vei deschide noi perspective de creștere și inovare, iar afacerea ta va deveni mai competitivă pe piață. Proiectul demonstrează angajamentul și sprijinul acordat sectorului privat în adaptarea la provocările economiei digitale și promovarea ocupării sustenabile și de calitate a forței de muncă.

Înscrie-te acum și pregătește-te să cucerești lumea digitală!

 

Printre cursurile organizate în cadrul proiectului, menționăm:

– Introducere în securitatea sistemelor informatice-elemente de bază

– Cursuri în domeniul marketingului digital avansat: ce vizează schimbul electronic de informaţii şi managementului documentelor electronice/Aplicatii tip DM

– Programe de formare dedicate dezvoltării competenţelor digitale specifice gestionării structurate a volumelor mari de date (big data)

– Programe de formare dedicate utilizării aplicaţiilor informatice pt eficientizarea activităţii întreprinderilor – de exemplu: aplicaţii de tip RM (Resource Management), ERP (Enterprise Resource Planning), Aplicatii tip Contact Center si Workforce Management

– Cursuri adresate specialiştilor din domeniul IT, de exemplu, dezvoltarea abilităților de programare, testare, securitate informatică/cyber security

Detalii cursuri

  1. Cursurile sunt GRATUITE,
  2. Se desfășoară online, după un program flexibil (după-amiaza, în weekend, în funcție de grupele de cursanți formate),
  3. Cursurile durează între 5-10 zile (în funcție de domeniul acestora).

Pentru înscrieri puteți accesa formularul de AICI.

Photo credit shutterstock.com


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *