GEOMANT achiziționează compania americană Inova Solutions și devine un important furnizor de tehnologie contact-center la nivel global

GEOMANT achiziționează compania americană Inova Solutions și devine un important furnizor de tehnologie contact-center la nivel global

Geomant România, membru fondator al Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, integrator de soluții pentru nevoile centrelor de contact, cu prezență locală în București și Cluj-Napoca, anunță achiziționarea companiei Inova Solutions din SUA. Investiția extinde portofoliul de soluții contact-center spre zona de digital wallboard și monitorizarea performanței în timp real a centrelor de contact, marcând un nou pas în dezvoltarea companiei. În portofoliul existent al Geomant, pe lângă tradiționalele soluții de contact-center, regăsim produse pentru administrarea și monitorizarea canalelor de comunicare digitale (WhatsApp, Messenger, Skype) folosind chatbots și diferite automatizări de procese operaționale specifice comunicării cu clienții.

 

Inova Solutions este un furnizor global de soluții pentru monitorizarea performanței în centrele de contact în timp real și soluții de comunicare vizuală, bine cunoscută în industrie pentru expertiza sa în tehnologia wallboard. Achiziția este continuarea naturală a unui parteneriat de succes de zece ani între cele două companii și face parte din strategia ambițioasă de dezvoltare a companiei Geomant și de extindere a portofoliului de produse, acum și în America de Nord.

„Abordarea Geomant a fost întotdeauna să asculte și să înțeleagă nevoile clienților, să analizeze beneficiile tehnologiilor inovatoare și în curs de dezvoltare și să furnizeze soluții eficiente la prețuri accesibile, care să aducă un avantaj real clienților pe piețele în care activează. În colaborarea noastră cu Inova din ultimii zece ani, am văzut o abordare comună, drept urmare clienții ambelor companii pot avea încredere că serviciul pe care îl primesc de la noi va fi și mai bun, pe măsură ce devenim o singură entitate “. Ákos Vécsei, CEO, Geomant.

„Încă de la începutul activității sale, Geomant România a jucat rolul de lider în menținerea și dezvoltarea parteneriatului cu Inova Solutions. Inițial, parteneriatul s-a concentrat pe dezvoltarea oportunităților de vânzare a produselor Inova și furnizarea de proiecte și servicii în regiunea EMEA. Folosind experiența dobândită în cadrul acestui parteneriat, Geomant România și-a dezvoltat propriul software Wallboard cu integrare nativă a aplicației cu soluțiile Inova Solutions. După achiziție, Geomant România va continua să aibă un rol-cheie în procesul de fuziune și în dezvoltarea unui portofoliu unic al celor două companii. Dezvoltarea produselor software din portofoliul comun va continua în birourile Geomant din Cluj-Napoca, România și Charlottesville, SUA”, Hunor Kovacs, Country Manager

„Inova Solutions se angajează să ajute centrele de contact să rezolve problemele operaționale prin monitorizare și raportare în timp real. Acum putem rezolva mai multe probleme, atât pentru clienții noștri existenți cât și pentru alte companii. Aceștia vor beneficia de tehnologia avansată și capacitatea de integrator de sisteme oferită de Geomant”- Mari Mitchell, President, Inova Solutions.

Pe lângă parteneriatul de lungă durată, fuziunea este și foarte complementară, deoarece ambele companii au o rețea bine stabilită de parteneri și o bază importantă de clienți. Cele două companii oferă soluții pentru centrele de contact ale companiilor mari și enterprise, oferind o îmbunătățire vizibilă a performanței și ale experienței cu clienții. Atât Geomant cât și Inova Solutions au o vastă experiență Avaya, lider global în tehnologia contact-center. Soluțiile Geomant și Inova sunt certificate Avaya DevConnect, iar competențele sunt acreditate de Avaya. În plus, Geomant aduce capacitățile Microsoft Unified Communications (Microsoft Skype for Business și Microsoft Teams) și portofoliul cloud Buzzeasy, care va fi acum disponibil clienților americani Inova.

Pentru mai multe informații despre această tranzacție și despre soluțiile Geomant, vizitați www.geomant.com

 


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *