Ediția a treia a Smart Alliance Innovation Summit se va desfășura sub conceptul de  Romanian Innovation Engine

Ediția a treia a Smart Alliance Innovation Summit se va desfășura sub conceptul de Romanian Innovation Engine

BUCUREȘTI – Marți, 6 noiembrie 2018, la Hotel Intercontinental, a treia ediție a Smart Alliance Innovation Summit organizat de „SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster”, cel mai mare cluster de IT&C dedicat inovației românești. Desfășurat sub egida Centenarului României, conceptul evenimentului este „Romanian Innovation Engine” și, în cadrul acestuia, vom avea mai multe paneluri interactive prin care urmărim să promovăm inovația românească ce ne-a adus un prestigiu real în afara granițelor.

Smart Alliance Innovation Summit este singurul eveniment din România dedicat exclusiv inovației și prezentării soluțiilor specifice domeniului IT&C create de specialiști români prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. Ca în fiecare an, lumina reflectoarelor va fi pusă pe companiile membre Smart Alliance, lideri în nișa pe care activează și care și-au construit o reputație impecabilă atât în România, cât și internațional. Smart Alliance – Innovation Technology Cluster este unul dintre puținele clustere care la doar doi ani de la înființare, a reușit să obțină certificarea „Bronze” din partea ESCA (European Secretariat for Cluster Analysis), organizată sub egida Comisiei Europene. Această certificare confirmă stadiul de dezvoltare al clusterului prin relațiile extrem de bune dintre companiile membre, partenerii tehnologici, mediul de afaceri.

Evenimentul este structurat în trei secțiuni importante, iar fiecare va acoperi o suită de nevoi diferite ale participanților:

  • Smart Innovation Engine este secțiunea dedicată prezentării inovației de către membrii și partenerii Smart Alliance Innovation-Technology Cluster.
  • Reshape the future of Romanian R&Dsecțiunea cuprinde panelul interactiv care va provoca invitații și audiența în dezbaterea unor soluții fezabile pentru rezolvarea necesității sporite de centre de cercetare și inovare în domeniul IT&C din România. Vor fi invitați să dezbată acest subiect reprezentanți ai mediului academic, ai organizațiilor internaționale, ai centrelor de transfer tehnologic, ai mediului de afaceri și a asociațiilor de profil.
  • SMART B2B MeetPoint se derulează sub patronajul Ambasadei Africii de Sud în România și a ROSABA (Romanian South African Business Association)și se adresează către toți cei interesați de networking, de parteneri noi și de internaționalizarea afacerii. În cadrul acestei secțiuni ne onorează cu prezența următorii:
Camere de Comerț și Ambasade Parteneri nationali si internaționali
·      Ambasada Statelor Unite în România

·      Ambasada Republicii Africa de Sud în România

·      Ambasada Canadei în România

·      AMCHAM – American Chamber of Commerce in Romania

·      British Romanian Chamber of Commerce

·      Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română

·      Camera de Comerț Română-Belgiană

·      Camerei de Comerț și Industrie Polono-Română

·      Camera de Comerț și Industrie Română-Germană (AHK Romania)

·      Camera De Comerț și Industrie Bilaterală Româno-Canadiană

·      Camera de Comerț Olandeză Română

·      Camera de Comerț și Industrie a României

·      Camera de Comerț și Industrie București CCIB

·   Uniunea Națională a Patronatului Român – UNPR

·   Environ Association, recycling EEE & WEEE

·   Asociația USH Pro Business

·   BCPA – Brașoveanu, Cernat and Partners Law Firm

·   AIESEC România

·   IKT Telemark, Cluster Norvegian

 

 

Înființat în 2015, clusterul nostru are în prezent 25 de membri, un total de peste 800 de angajați și colaboratori, peste 2300 de proiecte livrate la nivel național și internațional și o cifră de afaceri de peste 45,3 milioane euro. Scopul pe care ni l-am propus este să regândim mediul de afaceri astfel încât România să devină, prin transparență și etică, un adevărat catalizator al inovației în IT&C din Sud Estul și Centrul Europei. Cele 25 de companii componente Smart Alliance – Innovation Technology Cluster derulează în prezent, proiecte în mai bine de 40 de locații din întreaga lume, direct sau în regim de outsourcing, printre care: Africa de Sud, Australia, Austria, Arabia Saudită, Bahrain, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, Egipt, Elveția, Franța, Germania, Grecia, India, Iran, Irlanda, Italia, Kuwait, Libia, Luxemburg, Maroc, Moldova, Norvegia, Olanda și altele.

Dincolo de numere, SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster este un creator și implementator de soluții inovatoare end-to-end de afaceri pentru sectoarele-cheie ale economiei mondiale.

Prezența la eveniment se face pe bază de invitație sau înregistrare și va avea loc la Hotel Intercontinental, pe data de 6 noiembrie. În cadrul evenimentului vom avea speakeri din toate domeniile, atât din țară cât și din internațional. 


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *