Documenta DMS sustine sportul romanesc la organizarea celei mai importante competitii de echitatie din Balcani

Documenta DMS sustine sportul romanesc la organizarea celei mai importante competitii de echitatie din Balcani

[:en]In perioada 1 – 4 Septembrie, in localitatea Adunatii Copaceni de langa Bucuresti, are loc “Balkan Equestrian Championship” – concurs organizat sub egida Federatiei Ecvestre Romane (www.fer.org.ro ).  278 de cai din 9 țări au ajuns la București pentru a participa la Balcaniada Ecvestră. Este un record absolut în istoria de 48 de ani a competiției, valoarea cailor fiind estimată la peste 50 de milioane de euro. Este pentru prima oară în 20 de ani când România îndeplinește toate criteriile cerute de Federația Internațională de Echitație pentru Finala Campionatului Balcanic de Sărituri peste Obstacole.

Balcaniada de sărituri peste obstacole este cel mai mare eveniment internațional de echitație organizat de țara noastră anul acesta. La Balcaniada de anul acesta vor fi prezenți peste 300 de sportivi din țările balcanice. Cei mai titrați cai și jokey din Turcia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, Croația, România, Serbia și Macedonia vor veni în țara noastră pentru a-și disputa titlul de campioni balcanici.

“Suntem onorați că am fost desemnați anul acesta să organizăm această competiție de mare anvergură pentru lumea sportului ecvestru. Invităm în tribune toți iubitorii de echitație, cărora le promitem un spectacol ecvestru cum nu s-a mai văzut la noi în țară. Avem mare încredere în sportivii noștri că vor urca pe podium”, a declarat Vlad Bontea, președintele Federației Ecvestre Române.

La Balcaniada de anul acesta vor participa peste 30 de sportivi români, care au în palmares numeroase titluri internaționale și naționale.

“Documenta DMS in calitate de sponsor oficial si partener IT&C al Federatiei Ecvestre Romane, sustine evenimentul si ureaza mult succes sportivilor romani participanti la acest important concurs” a declarat Adrian Barcutean, presedinte al INFRASOFT. INFRASOFT este proprietarul solutiei Documenta DMS, dezvoltata in Romania si distribuita la nivel national si international de parteneri importanti. Solutia acopera o gama completa de servicii pe zona de management al documentelor, arhivare electronica, fluxuri de lucru, registratura electronica, management de proiecte, arhiva fizica de documente, procesare de documente etc. (www.documenta-dms.com).[:]

Smart Alliance News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *