Divizia de mentenanță și intervenție rapidă a Zitec, 1,85 de mil. euro în 2022

Divizia de mentenanță și intervenție rapidă a Zitec, 1,85 de mil. euro în 2022

Divizia Continuous Improvement Services (CIS) a companiei Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 1,85M euro, de 5 ori mai mare decât cea obținută în 2020, anul lansării sale. Echipa CIS adresează servicii de mentenanță evolutivă, îmbunătățire continuă a site-urilor și aplicațiilor web, securitate și web design.

Sub Ionuț Cociaș, Business Line Director, echipa CIS a ajuns în 2022 la 36 de membri activi, aceasta având o creștere de 56% față de anul precedent. Cu un background tehnic în Web Development și Design, o experiență profesională de 10 ani în companie din care 2 ani în rolul de Head of Business Development, Ionuț Cociaș coordonează livrarea agilă a proiectelor medii și mari pentru companii care au nevoie de un pachet complet de servicii – imagine perfectă, calitate în implementare și intervenții rapide. În 2022, divizia CIS a înregistrat o creștere a veniturilor de 1,85M euro, cu 66% mai mult față de procentul obținut în 2021.

„Prin serviciile pe care le oferim încercăm să ajutăm clienții să evite stresul mentenanței software, dându-le, suplimentar, acces la o paletă de servicii livrate la standarde recunoscute internațional. Companiile cu care lucrăm văd în formula de colaborare pe care noi o propunem avantajul de a avea acces la un one stop shop care cuprinde și servicii conexe precum Design, Front-End, Digital Marketingpentru care nu este necesar să subcontracteze adițional alte companii.

Articol publicat de wall-street.ro

Zitec este membru Smart Alliance Technology Cluster.


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *