Digi Soft devine Business Partner al Zebra Technologies în România

Digi Soft devine Business Partner al Zebra Technologies în România

Compania românească Digi-Soft a devenit, începând din 2018, cel mai nou Business Partner al ZEBRA Technologies. Prin acest parteneriat Digi-Soft își întărește poziția în România pe piața de servicii IT&C destinate pieței de retail și logistică, prin completarea serviciilor software pe care le oferă cu tehnologia hardware de ultimă generație oferită de ZEBRA Technologies.

Digi-Soft este una dintre cele mai agile companii românești care livrează servicii și produse IT&C destinate optimizării proceselor de business, cu focus asupra industriilor: Healthcare, Retail, Transportation & Logistics, Manufacturing și Hospitality. Cu o vechime de peste 10 ani pe piața din România și din afara granițelor, Digi-Soft și-a câștigat renumele de partener de încredere, atât prin calitatea serviciilor, cât mai ales prin inovația soluțiilor oferite, pentru unele dintre cele mai mari companii la nivel local și global, dintre care amintim: Auchan România, Calberson România, Carrefour România, Dacia Renault Group, Delamode România, Direct Call Center, Entex International, EVW Holding, Hawasys International, Karl Heinz Dietrich International Exped, Leroy Merlin România, METRO Cash & Carry România, Prețuri pentru Tine, Sodexo Pass România, Tibbett Retail Services și PEPSI – Quadrant – AMROQ Bevereges.

Suntem mândri de faptul că am început anul 2018 cu acest parteneriat, deoarece ne lărgește gama de servicii și soluții, atât pentru România, cât și pentru clienții din afara țării. Într-o industrie atât de matură cum este cea a retail-ului, diferențiatorii între tine și competiție se găsesc în detaliile mici, observabile în special de către clientul final. Prin faptul că am devenit Business Partner al ZEBRA Technologies, vom putea sprijini mult mai bine toți clienții care doresc să optimizeze sau să dezvolte noi procese pe partea logistică, astfel încât să-și poată crește business-ul coerent și sustenabil.” a declarat Valentin NEGROIU, CEO Digi-Soft.

ZEBRA Technologies este un lider global respectat și recunoscut pentru inovația tehnologică, cu o viziune fără precedent prin care ajută companiile client să devină la fel de inteligente și conectate ca lumea în care trăim. Informațiile în timp real – colectate din soluții moderne, inclusiv hardware, software și servicii – oferă organizațiilor avantajul competitiv necesar să-și simplifice operațiunile, să afle mai multe despre afacerile și clienții lor și să-și împuternicească lucrătorii mobili pentru a reuși în lumea de astăzi centrată pe date și procesare inteligentă a acestora pentru optimizarea proceselor de Business. ZEBRA dezvoltă tehnologie pentru industrii precum: sănătate, retail, industriile ușoare și grele, transport/ logistică și industria hotelieră.

Fondat în 1969, ZEBRA Technologies este unul dintre cei mai vechi producători globali  pe această nișă a mobilității în IT&C din lume. Soluțiile lor i-au propulsat rapid în lideri tehnologici folosind inovația și fiabilitatea ca principal diferențiator de produs.                   

Prin acest parteneriat, Digi-Soft primește încă o dată validarea calității serviciilor și a produselor sale în optimizarea proceselor logistice, cât mai ales a inovației de proces cu care ne-a obișnuit, atât în Cluster, cât și pe nișa de piață în care activează.” a declarat Gabriel MUNTEANU, Președinte Smart Alliance – Innovation Technology Cluster

Ca urmare a acestui parteneriat, Digi-Soft devine reseller pentru toata gama de echipamente ZEBRA Technologies: Mobile Computers, Printers, Barcode Scanners, ZEBRA Certified Printing  Supplies, RFID, Smartpack, Location Solutions, Tablets, Interactive Kiosks, Accessories, Software, Laser, Thermal Printable și RFID Wristbands și Printer Parts.

Totodată, ne bucurăm să amintim clienților că în luna Februarie 2018 a fost lansat cel mai bun echipament raport calitate-preț din gama Mobile Computer – HANDHELD COMPUTERS și anume modelul TC25, un produs durabil și rezistent destinat companiilor mici și mijlocii, menit să ofere o comunicare mai bună și care dispune de caracteristici de ultimă generație, în același timp fiind simplu de utilizat si care te ajută să automatizezi procesele redundante.

Pentru detalii suplimentare asupra produselor și a soluțiilor oferite vă rugăm accesați www.digi-soft.ro și www.zebra.com.


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *