Descoperă cele mai noi trenduri în Retail, la Retail Mastery 2023

Descoperă cele mai noi trenduri în Retail, la Retail Mastery 2023

Zitec și Google au plăcerea de a vă invita la evenimentul Retail Mastery 2023, pe 26 octombrie 2023, la hotel Sheraton, București. Peste 10 specialiști de top din cadrul celor două companii vor discuta despre cele mai noi trenduri pentru anul următor pe piața de retail, precum phygital, AI, big data sau alte tehnologii și abordări inovative. 

Industria de retail trece prin transformări profunde. 73% dintre tranzacțiile online au o componentă omnichannel. 64% dintre companii sunt preocupate de amenințările cibernetice. Se estimează că 3 din 4 companii vor implementa un proiect digital cheie bazat pe date în următorii 4 ani.

”Suntem încântați să găzduim evenimentul Retail Mastery 2023 în colaborare cu partenerii noștri de la Google. Împreună, am pregătit o suită de studii de caz și de prezentări de interes pentru industria de Retail din România. La Zitec, ne angajăm să oferim soluții de ultimă oră și să rămânem permanent conectați la tendințele din industrie, iar acest eveniment este o oportunitate de a împărtăși din experiența noastră”, a declarat Ionuț Cociaș, Cloud Business Line Director.

Articolul complet este publicat de iqads.ro

Credit foto iqads.ro

Zitec este membru Smart Alliance Technology Cluster.

 


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *