Dacă este miercuri, este Smart Networking

Dacă este miercuri, este Smart Networking

În ziua de 13 martie, în sediul Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, a avut loc prima sesiune de Smart Networking a acestui an. Conceptul de Smart Networking este extrem de important, atât pentru membri, cât și pentru Cluster. Scopul sesiunilor desfășurate sub conceptul de Smart Networking este promovarea business-ului, generare de noi leaduri, construirea unor proiecte împreună, îmbunătățirea colaborării între membri.

Frecvența sesiunilor de Smart Networking este săptămânală (în fiecare miercuri), la sediul Clusterului (Clădirea BRCI, Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 3, etaj 5)

„Avem foarte multe oportunități care ni se deschid, atât din partea clusterului, cât și din partea celorlalți membri. Inițiativa de Smart Networking există deja în cluster doar că niciodată nu a fost transpusă într-o întâlnire cu recurență săptămânală. Ceea ce ne dorim să transformăm este modalitatea prin care atât membrii, cât și clusterul se adaptează societății agile în care trăim și cum putem ajuta noi la dezvoltarea industriei.” a declarant Cosmin MĂCĂNEAȚĂ, Managing Partner Omega Trust.

Întâlnirile din cadrul sesiunilor de Smart Networking sunt aplicate și pragmatice, având rolul de a genera noi clienți sau parteneri de afaceri, într-un mod mult mai organizat ca până în prezent astfel încât fiecare membru să beneficieze de sprijinul celorlalți.

Structura întâlnirilor Smart Networking este împărțită în două ore – prima oră o reprezintă discuția aplicată pe agendă, prin care se urmărește prezentarea fiecărei companii membre și descoperirea nevoilor sale, iar în a doua oră sunt discuții libere de business și networking.

La această primă întâlnire, Cosmin MĂCĂNEAȚĂ, Managing Partner Omega Trust, a realizat prezentarea companiei și a celor două linii de business: audit și consultanță în domeniul tehnologiei informației și consultanță management și finanțări nerambursabile (Prezentarea companiei Omega Trust).

Următoarele prezentari de companie  vor fi susținute de către Spearhead Systems (20.03.2019) și Geomant (27.03.2019).

„Conceptul de Smart Networking este unul extrem de important în Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, fiind unul dintre pilonii care stau la baza valorilor noastre. Trăim într-o lume unde nu mai poate exista noțiunea de companie singulară, iar pentru a putea crește sustenabil, trebuie să lucrăm împreună în vederea co-creării unor obiective comune de business, atât pentru societate și industrie, cât și pentru fiecare membru” a declarat Emanuela MODORAN, CEO Smart Alliance – Innovation Technology Cluster.

 

 


sa_admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *