Cum colaborează o firmă de IT cu una dintre cele mai cunoscute crame românești

Cum colaborează o firmă de IT cu una dintre cele mai cunoscute crame românești

În contextul unui ritm încetinit pentru creșterea IT-ului românesc, ba chiar mondial, în plan local o firmă de tehnologie începe o colaborare cu un brand românesc cunoscut, dintr-o zonă atipică parteneriatelor standard. Astfel, compania EXE Software, cu o vechime de peste 20 de ani, a început o nouă colaborare cu Cramele Cotnari.

Crama Cotnari este noul client al companiei românești de IT, EXE Software, una dintre cele mai mari din țară, cu servicii livrate în 5 din cele 7 continente din lume, specializată în furnizarea de soluții și servicii IT de tip enterprise, susținând îmbunătățirea performanțelor și eficienței proceselor de business din interiorul fiecărei companii din portofoliul său de clienți.

„Inițial, ne-au contactat pentru unul dintre produsele noastre proprii, esFields, apoi consultanța tehnică pe care le-am oferit-o a arătat că ar fi fost mai eficient un sistem de analiză a datelor, bazat pe Power BI. Practic, noi configurăm rapoarte pentru analiza performanței de vânzări a companiei pentru îmbunătățirea rezultatelor înregistrate de Cramele Cotnari. Ne așteptăm la o colaborare de durată și există, fără doar și poate, potențial de creștere”, a declarat Răzvan Udrea, Development Manager EXE Software.

 

Articolul complet este publicat de start-up.ro

Credit foto start-up.ro

EXE Software este membru Smart Alliance Technology Cluster.


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *