Cosmin Măcăneață, Managing Partner Omega Trust, a fost numit Preşedinte Smart Alliance Technology Cluster

Cosmin Măcăneață, Managing Partner Omega Trust, a fost numit Preşedinte Smart Alliance Technology Cluster

Bucureşti, 10.06.2022: Cosmin Măcăneață, Managing Partner în cadrul companiei Omega Trust, furnizor de servicii de audit și consultanță în domeniul tehnologiei informației, a fost numit Președinte Smart Alliance Technology Cluster. 

Smart Alliance Technology Cluster are un nou preşedinte, Cosmin Măcăneață, Managing Partner Omega Trust. Absolvent al Academiei de Studii Economice, specializare Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Cosmin Măcăneață are o experiență de peste 17 ani în furnizarea de servicii de audit și consultanță în domeniul tehnologiei informației. Omega Trust este membru fondator Smart Alliance Technology Cluster alături de Digi-Soft, Geomant Integrisoft și Tremend. 

”Ne propunem dezvoltarea unui set de servicii și avantaje concrete pentru membri, care să genereze mai multă valoare adăugată. Fie că vorbim de licitații publice, finanțări nerambursabile sau promovarea unor interese comune în fața autorităților, Smart Alliance poate fi alianța potrivită pentru accelerarea dezvoltării companiilor noastre chiar și într-un context economic complicat.” a precizat Cosmin Măcăneață, Președinte Smart Alliance 

Fondat în 2015, Smart Alliance – Innovation Technology Cluster reunește actori din domeniul IT&C din România cu scopul de a încuraja noi oportunități de afaceri durabile prin proiecte de cercetare, dezvoltare și inovare în colaborare. Clusterul pune la dispoziția membrilor săi o serie de activități și servicii suport precum și o platformă pentru networking, colaborare și schimb de experiență, realizând cu succes proiecte în peste 25 de industrii din întreaga lume.

Misiunea Smart Alliance este crearea mediului perfect pentru companiile românești și pentru reușita acestora într-o piață locală, europeană și globală competitivă prin colaborare, transfer de know-how și acces la o rețea de parteneri internaționali din industria tehnologică. Mediul perfect se traduce prin cultivarea unei mentalități centrate pe inovare și crearea de produse unice (software și hardware) care permit membrilor și partenerilor Clusterului să se mențină în top într-o piață în continuă schimbare. 

Membrii Clusterului sunt creatori de software și hardware de ultimă generație, antreprenori care înțeleg principiile de afaceri, formând astăzi unul dintre cele mai agile clustere IT&C la nivel național, cu parteneriate solide menite să îi permită acestuia atingerea obiectivelor asumate, devenid un catalizator pentru inovație.

Cele 19 companii care fac parte din Clusterul Smart Alliance sunt, în ordine alfabetică: 8000Plus Advanced, Adera Pro, Digi-Soft, Exe Software, Geomant, Interdigital,  Integrisoft, Globema, Qwerty, Romanian Software, Setrio, Soft Dreams, Tremend, Triamm, T2, Zitec,  Work Security.

 Despre Cosmin Măcăneață

Absolvent al Facultății de Știinte Economice București, specializarea Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Cosmin Măcăneață are o vastă experiență în domeniu, fiind reponsabil cu efectuarea si coordonarea unui număr de peste 700 de proiecte în consultanță și audit IT.

Cosmin este Auditor Certificat de Sisteme Informatice (CISA), ISO 27001 Lead Auditor, Certified Ethical Hacker (CEH), Certificat ISO 27005 Risk Management și Certified Information Privacy Manager (CIPM). Omega Trust este certificată de către DNSC pentru realizarea de audituri de securitate cibernetică. 


ileana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *