Cosmin Măcăneață, Managing Partner Omega Trust, a fost numit Preşedinte Smart Alliance Technology Cluster

Cosmin Măcăneață, Managing Partner Omega Trust, a fost numit Preşedinte Smart Alliance Technology Cluster

Bucureşti, 10.06.2022: Cosmin Măcăneață, Managing Partner în cadrul companiei Omega Trust, furnizor de servicii de audit și consultanță în domeniul tehnologiei informației, a fost numit Președinte Smart Alliance Technology Cluster.

Smart Alliance Technology Cluster are un nou preşedinte, Cosmin Măcăneață, Managing Partner Omega Trust. Absolvent al Academiei de Studii Economice, specializare Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Cosmin Măcăneață are o experiență de peste 17 ani în furnizarea de servicii de audit și consultanță în domeniul tehnologiei informației. Omega Trust este membru fondator Smart Alliance Technology Cluster alături de Digi-Soft, Geomant Integrisoft și Tremend.

”Ne propunem dezvoltarea unui set de servicii și avantaje concrete pentru membri, care să genereze mai multă valoare adăugată. Fie că vorbim de licitații publice, finanțări nerambursabile sau promovarea unor interese comune în fața autorităților, Smart Alliance poate fi alianța potrivită pentru accelerarea dezvoltării companiilor noastre chiar și într-un context economic complicat.” a precizat Cosmin Măcăneață, Președinte Smart Alliance

Material publicat de blogatu.ro


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *