Compania de servicii IT şi marketing digital Zitec, afaceri în creştere cu 20% în primele şase luni, la 14,7 mil. euro

Compania de servicii IT şi marketing digital Zitec, afaceri în creştere cu 20% în primele şase luni, la 14,7 mil. euro

Compania de tehnologie, furnizor de servicii de IT şi marketing digital, Zitec a înregistrat o cifră de afaceri consolidată (pentru Zitec și Regista) de 14,7 milioane euro în prima jumătate a anului 2023, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Zonele de business care au afişat evoluţii remarcabile în primele şase luni ale lui 2023 sunt  serviciile DevOps, e-commerce, secuitate cibernetică şi protecţia datelor şi serviciile de cloud. Compania a înregistrat afaceri de peste 25 mil. euro în 2022, plus 42% faţă de anul 2021.

„În 2023, cele mai multe companii au devenit foarte precaute cu noile investiţii, ceea ce a dus la o temporizare a implementării de proiecte. În acest context, ne-am concentrat pe creşterea calităţii serviciilor noastre pentru a acoperi întreaga plajă de nevoi apărute din partea clienţilor. Chiar şi în climatul curent, dominat de prudenţă, am obţinut o creştere de 20% a veniturilor noastre. În viitorul apropiat, ne aşteptăm la o accelerare a investiţiilor în proiecte de tehnologie. Este singura cale prin care companiile pot deveni mai performante”, a spus Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator al Zitec.

 

Articolul complet este publicat de economica.net

Credit foto economica.net

Zitec este membru Smart Alliance Technology Cluster.


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *