BUSINESSMARK REVINE LA ORADEA CU UN NOU PROIECT DEDICAT COMUNITĂȚII LOCALE DE HR

BUSINESSMARK REVINE LA ORADEA CU UN NOU PROIECT DEDICAT COMUNITĂȚII LOCALE DE HR

BusinessMark revine, pe 19 octombrie 2023, la Oradea cu un nou proiect dedicat comunității locale de specialiști în resurse umane. Conferința „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” va reuni la Hotel Ramada 17 specialiști români și internaționali care vor aborda provocările cu care se confruntă organizațiile în 2023 atunci când vine vorba de atragerea și păstrarea talentelor.

Ce nevoi au angajații în contextul provocărilor cu care ne-am confruntat în ultimii trei ani? Mai este flexibilitatea muncii un criteriu prioritar în alegerea unui loc de muncă sau se uită ei mai degrabă la stabilitatea locului de muncă? Însă cum se definește în prezent stabilitatea? Și cât de mult contează factorul salarial în această ecuație?

Trăim un moment unic în istoria muncii, în care avem 5 generații ce se află în același timp în organizații. Cei din Generația Z își doresc ca munca lor să aibă un scop și sunt atenți la impactul pe care compania îl are asupra mediului. Însă ce își doresc angajații din celelalte generații și cum creăm un mediu de lucru și o cultură organizațională în care toți să se simtă văzuți, valorizați? Ce nevoi are fiecare dintre aceste generații și cu ce provocări se confruntă liderii, dar și oamenii de HR, în a-i aduce pe toți la aceeași masă?

Discutăm despre toate acestea în cadrul celor două sesiuni de prezentări și panelului de dezbatere moderat de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Articolul complet este publicat de administratie.ro

Credit foto administratie.ro


Monica Dona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *