Am deschis înscrierile pentru cursul de “Aplicatii tip contact center si workforce management”!

Am deschis înscrierile pentru cursul de “Aplicatii tip contact center si workforce management”!

Proiectul “Angajați performanți, întreprinderi competitive!”, coordonat de Asociația Smart Alliance în colaborare cu Universitatea “Spiru Haret” și Fundația Națională a Tinerilor Manageri, furnizează angajaților din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) oportunități de dezvoltare profesională de mare valoare. Aceste programe de instruire axate pe domeniul digital vizează consolidarea competențelor profesionale, inclusiv a celor avansate, prin dezvoltarea abilităților digitale excepționale. Participarea la aceste cursuri aduce numeroase beneficii și contribuie la alinierea sectorului economic la cerințele societății bazate pe cunoaștere și ale economiei digitale în continuă evoluție.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că înscrierile pentru cursul nostru de “Aplicatii tip contact center si workforce management” au început! Acest curs gratuit are ca obiectiv principal dezvoltarea cunoștințelor participanților în procesele de afaceri specifice acestor aplicații și în înțelegerea utilizării acestor instrumente esențiale. Cursul se desfășoară sub forma unui program complex, alternând secvențe teoretice cu cele practice. Vă așteaptă studii de caz concrete și relevante, exerciții practice, ce vor îmbogăți experiența de învățare.

Detalii despre conținutul cursului și modalitatea de înscriere sunt disponibile mai jos.

Cursul de “Aplicații tip contact center și workforce management” este un program intensiv și interactiv, creat pentru a vă ajuta să dezvoltați competențe cheie și să deveniți experți în aplicarea lor eficientă în mediul de afaceri actual.

Structura cursului este concepută pentru a acoperi următoarele teme:

• Gestionarea sistemelor de tip contact center
• Utilizarea si instrumentelor de gestionare a fortei de munca (Workforce management)
• Gestionarea si analiza datelor
• Analiza datelor
• Comunicare si colaborare digitala in echipa
• Analiza datelor si raportarea performantelor

Pentru a participa la curs, trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

Pentru cursanți:

  • Domiciliul din actul de identitate trebuie să fie în unul din următoarele județe: Albă, Brașov, Sibiu, Mureș, Bacău, Iași, Neamț, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj.
  • Formă de angajare: contract de muncă
  • Diplomă de studii medii (bacalaureat) sau superioare (licență).

Pentru angajatori:

  • Companii eligibile: IMM-uri.
  • Codul CAEN principal al companiei este aferent direcţiilor de politică industrială menţionate în Strategia Naţională pentru Competitivitate 2014-2020.
  • Sediul companiei în unul din județele: Albă, Brașov, Sibiu, Mureș, Bacău, Iași, Neamț, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj.

Prima sesiune de curs se desfășoară online în perioada 8-11 Noiembrie, are o durată totală de 20 de ore de curs (4 ore pe zi).

A doua sesiune de curs se desfășoară online în perioada 22-25 Noiembrie,  are o durată totală de 20 de ore de curs (4 ore pe zi).

În urmă susținerii și promovării unui test final, veți primi un certificat de absolvire.

Dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate și sunteți pregătiți să explorați domeniul aplicațiilor tip contact center și workforce management, vă încurajăm să vă înscrieți în acest curs. Este important de menționat că numărul de locuri disponibile este limitat, prin urmare, nu lăsați această oportunitate să treacă pe lângă dvs.

Pentru întrebări sau mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@smartalliance.ro. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi răspunsurile și clarificările necesare.

Vă invităm să vă înscrieți acum și să vă alăturați acestei călătorii de învățare captivante! Ulterior înscrierii veți fi contactat telefonic pentru confirmarea datelor și pentru detalierea și transmiterea documentelor necesare. Accesul la sesiunea de curs se va face pe baza unui link ce va fi transmis la adresa de mail indicată în forumularul de înscriere.

Pentru înscrieri puteți accesa formularul de AICI.  

Photo credit freepik.com


dicle bucur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *