Am deschis înscrierile pentru cursul “Big Data”!

Am deschis înscrierile pentru cursul “Big Data”!

Asociația Smart Alliance, în colaborare cu Universitatea “Spiru Haret” și Fundația Națională a Tinerilor Manageri furnizează în cadrul proiectului “Angajați performanți, întreprinderi competitive!” cursuri de înaltă calitate, special concepute pentru angajații din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și vizează consolidarea competențelor digitale, inclusiv a celor avansate. Prin participarea la aceste programe de instruire, angajații beneficiază de oportunități de dezvoltare profesională semnificative, contribuind astfel la creșterea competitivității întreprinderilor și alinierea lor la cerințele economiei digitale în evoluție constantă.

Suntem încântați să vă anunțăm că au început înscrierile pentru cursul nostru de “Big Data”! Acest curs gratuit este conceput pentru a vă ajuta să vă dezvoltați cunoștințele în procesele de afaceri specifice acestor aplicații și pentru înțelege utilizarea acestor instrumente esențiale. Structurat ca un program complex, cursul combină teoria cu practica, oferindu-vă oportunitatea de a explora studii de caz concrete și relevante, precum și de a participa la exerciții practice care vor îmbogăți și aprofunda experiența dvs. de învățare.

De ce să alegeți cursul nostru de Big Data?

 • Expertiză de Top: Veți beneficia de cunoștințe oferite de experți în domeniul Big Data, asigurându-vă că veți avea acces la cele mai recente informații și tehnici.
 • Dezvoltare Profesională: Cursul nostru vă va ajută să vă dezvoltați abilitățile în gestionarea datelor voluminoase și nestructurate, precum și să explorați metodele avansate de analiză a datelor.

Structura cursului este concepută pentru a acoperi următoarele teme:

 • Introducere în Big Data
 • Schimbul de date între sisteme
 • Gestionarea structurată a volumelor mari de date (Big Data)
 • Aplicații practice

Pentru a participa la curs, trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

Pentru cursanți:

 • Domiciliul din actul de identitate trebuie să fie în unul din următoarele județe: Albă, Brașov, Sibiu, Mureș, Bacău, Iași, Neamț, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj.
 • Formă de angajare: contract de muncă
 • Diplomă de studii medii (bacalaureat) sau superioare (licență).

Pentru angajatori:

 • Companii eligibile: IMM-uri.
 • Codul CAEN principal al companiei este aferent direcţiilor de politică industrială menţionate în Strategia Naţională pentru Competitivitate 2014-2020.
 • Sediul companiei în unul din județele: Albă, Brașov, Sibiu, Mureș, Bacău, Iași, Neamț, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj.

Sesiunea de curs se desfășoară în perioada 23-27 Octombrie.

În urmă susținerii și promovării unui test final, veți primi un certificat de absolvire.

Dacă îndepliniți condițiile de calificare și sunteți gata să pătrundeți în universul Big Data, vă îndemnăm să vă înscrieți în acest curs. Vă atragem atenția că numărul de locuri este limitat, așa că nu pierdeți ocazia!

Pentru întrebări sau mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@smartalliance.ro. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi răspunsurile și clarificările necesare.

Ulterior înscrierii veți fi contactat telefonic pentru confirmarea datelor și pentru detalierea și transmiterea documentelor necesare. Accesul la sesiunea de curs se va face pe baza unui link ce va fi transmis la adresa de mail indicată în formularul de înscriere.

Pentru înscrieri puteți accesa formularul de AICI.  

Photo credit freepik.com


dicle bucur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *