Am deschis înscrierile pentru cursul de “Programe de formare în Cybersecurity” din cadrul proiectului “Angajați performanți, întreprinderi competitive!” pentru a-ți îmbunătăți competențele digitale și a consolida succesul afacerii tale!

Am deschis înscrierile pentru cursul de “Programe de formare în Cybersecurity” din cadrul proiectului “Angajați performanți, întreprinderi competitive!” pentru a-ți îmbunătăți competențele digitale și a consolida succesul afacerii tale!

Proiectul “Angajați performanți, întreprinderi competitive!”, coordonat de Asociația Smart Alliance Technology Cluster în colaborare cu Universitatea “Spiru Haret” și Fundația Națională a Tinerilor Manageri, furnizează angajaților din întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) oportunități de dezvoltare profesională de mare valoare. Aceste programe de instruire concentrate pe domeniul digital au că scop consolidarea competențelor profesionale, inclusiv cele avansate, prin dobândirea de abilități digitale deosebite. Înscrierea la aceste cursuri aduce numeroase avantaje și contribuie la adaptarea sectorului economic la cerințele specifice ale societății bazate pe cunoaștere și ale noii economii digitale.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că înscrierile pentru cursul nostru de “Programe de formare în Cybersecurity” au început! Acest curs gratuit este o parte integrantă a inițiativei noastre și oferă angajaților din IMM-uri șansa de a-și consolida competențele în securitatea cibernetică, contribuind astfel la sporirea performanței întreprinderilor și la satisfacerea cerințelor tot mai mari ale securității cibernetice în contextul noii economii digitale. Detalii despre conținutul cursului și modalitatea de înscriere sunt disponibile mai jos.

Cursul de “Programe de formare în Cybersecurity” este intensiv și cuprinzător, conceput pentru a vă pregăti să deveniți experți în securitatea cibernetică. Structura cursului este concepută pentru a acoperi următoarele domenii esențiale:

Noțiuni generale de securitate cibernetică:

  • Managementul securității conform unui standard recunoscut în domeniu (de ex. ISO 27001, PCI DSS etc.)
  • Managementul riscurilor de securitate cibernetică
  • Managementul vulnerabilităților de securitate cibernetică

Tipuri de atacuri informatice la nivelul infrastructurilor IT și a infrastructurilor critice:

  • Cele mai comune atacuri la nivelul infrastructurilor IT și critice
  • Fazele principale ale unui atac
  • Exemple concrete de atacuri și studii de caz

Tipuri de atacuri la nivelul aplicațiilor web:

  • Cele mai comune atacuri la nivelul aplicațiilor web
  • Analiză detaliată a cel puțin 2 cele mai comune tipuri de atacuri (SQL injection, XSS etc.)
  • Recomandări pentru dezvoltarea securizată a aplicațiilor web
  • Exemple concrete de atacuri și studii de caz

Investigarea și remedierea incidentelor de securitate:

  • Detecția incidentelor de securitate cibernetică
  • Investigarea unui incident de securitate
  • Remedierea incidentelor de securitate
  • Tooluri și instrumente pentru detecția, investigarea și remedierea incidentelor de securitate

Pentru a participa la curs, trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

Pentru cursanți:

  • Domiciliul din actul de identitate trebuie să fie în unul din următoarele județe: Albă, Brașov, Sibiu, Mureș, Bacău, Iași, Neamț, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj.
  • Formă de angajare: contract de muncă
  • Diplomă de studii medii (bacalaureat) sau superioare (licență).

Pentru angajatori:

  • Companii eligibile: IMM-uri.
  • Codul CAEN principal al companiei este aferent direcţiilor de politică industrială menţionate în Strategia Naţională pentru Competitivitate 2014-2020.
  • Sediul companiei în unul din județele: Albă, Brașov, Sibiu, Mureș, Bacău, Iași, Neamț, Vaslui, Argeș, Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Prahova, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Constanța, Vrancea, Gorj, Olt, Vâlcea, Dolj.

Prima sesiune de curs se desfășoară online în perioada 25-28 septembrie, are o durată totală de 20 de ore de curs (5 ore pe zi).

A doua sesiune de curs se desfășoară online în perioada 9-12 octombrie,  are o durată totală de 20 de ore de curs (5 ore pe zi).

În urmă susținerii și promovării unui test final, participanții la curs vor primi un certificat de absolvire.

Dacă îndepliniți criteriile de eligibilitate și sunteți pregătiți să vă dezvoltăți carieră în securitatea cibernetică, vă încurajăm să vă înscrieți în cursul nostru. Înscrierile sunt deschise, iar locurile sunt limitate, deci nu pierdeți oportunitatea de a participa la acest program excepțional.

Pentru întrebări sau mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@smartalliance.ro

Vă încurajăm să profitați de această oportunitate unică de a vă dezvoltă abilitățile în securitatea cibernetică și de a vă asigura un loc în cursul nostru! Ulterior înscrierii veți fi contactat telefonic pentru confirmarea datelor și pentru detalierea și transmiterea documentelor necesare. Accesul la sesiunea de curs se va face pe baza unui link ce va fi transmis la adresa de mail indicată în forumularul de înscriere.

Pentru înscrieri puteți accesa formularul de AICI.  

Photo credit freepik.com


dicle bucur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 18 =