Smart Alliance are un nou membru de onoare, cu reputație solidă în comunitatea științifică și tehnică, Forumul Inventatorilor Români

Smart Alliance are un nou membru de onoare, cu reputație solidă în comunitatea științifică și tehnică, Forumul Inventatorilor Români

Luna aceasta, un nou membru de onoare s-a alăturat Clusterului Smart Alliance Technology Center. Spunem, așadar, un călduros bun venit Forumului Inventatorilor Români (FIR).

FIR este o Asociaţie Profesională care are drept scop sprijinirea, stimularea, dezvoltarea si valorificarea activitãtilor de creatie stiintificã si tehnică, dar si cultural – artistică, precum si apărarea drepturilor de autor ale membrilor săi, diversificarea activitãtilor de cercetare stiintificã și dezvoltare tehnologică, de proiectare, de investigare tehnico-stiintificã și artisticã, de microproductie etc.

Activitațile derulate de Asociație sunt realizate prin parteneriate cu instituții de învățământ superior și educație, ONG-uri din România și din afara țării și cu autoritățile centrale, regionale și ale administrației locale, acesta fiind afiliat la numeroase organizații internaționale similare.

“Suntem mândri să avem alături Forumul Inventatorilor Români și avem încredere că împreună vom putea dezvolta proiecte utile atât pentru comunitatea Smart Alliance, cât și pentru mediul de business românesc, prin susținerea creativității, prin expunerea contribuțiilor școlilor academice, a institutiilor de cercetare, dar și a inventatorilor individuali,” a spus Ileana Vlad, Director General Smart Alliance.


ileana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *